<h2>Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του χαλιού σας & την αποθήκευση του!</h2> <h2>Φροντίστε για την καθαριότητα των χαλιών σας...</h2> <h2>Οι λεκέδες είναι ο εφιάλτης της νοικοκυράς αλλά με το Smart Cleaner αποτελούν παρελθόν!</h2>
Previous Next
ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
 
Άμεση Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση Χαλιών και Μοκετών σε όλη την Μεσσηνία!
 
Αυτό που έχει σημασία στο Ταπητοκαθαριστήριό μας, είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οι οποίες κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και τα χαλιά σας πεντακάθαρα! Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε τη δωρεάν παραλαβή και παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας στον χώρο σας (σπίτι ή χώρος εργασίας).
 
Τόσο για την παραλαβή όσο και για την παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα που σας διευκολύνει. Η ομάδα του Ταπητοκαθαριστηρίου μας θα είναι συνεπής στο ραντεβού σας και θα σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό & συνέπεια χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.
Την συνέχεια αφήστε την στα χέρια μας-ακολουθεί η διεργασία με την οποία θα κάνουμε το χαλί σας σαν καινούριο!
Μετά τον καθαρισμό "έρχεται" η διαδικασία της αποθήκευσης, όπου φυλάσσεται το χαλί σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για όσο εσείς θέλετε.
 
Προγραμματίστε το ραντεβού σας!